hipster-kingston

han är allt charmig, sonen min!

sysslingarna!

i lördags var Emil och Kingston på samma kalas och det blev ganska sent där så båda skulle ta på sig pyjamas, och då hade både jag och Emma lyckats packa ner våra gula söta pyjamasar, så de matchade så fint!

en tur på stan

Vart på stan och letat present till kusin som vi ska fira i helgen, sen träffade jag nico som vi fikade och shoppade lite med. Tror jag blivit en shopaholic eller vad man säger, kan inte gå in i en butik utan att köpa något. Och att det är rea i varenda butik gör inte saken bättre. Blir lite yngestfylld av allt mitt shoppande, måste komma på nån lösning för det är inte nyttig för plånboken har jag kommit fram till.
och håll med mig, kvällens idol SÖG!

höstigt

underbart med höst, nu kan man gå i halsduk dygnet runt!
igår tänkte vi fira kanelbullens dag men det tyckte inte Kingston om, han är för övrigt 7,5 vecka nu :3
sammafattar väl den sista tiden i lite bilder tänkte jag!
grabben som gör mig lyckligast i världen!
Är i full gång och planerar hans namngivelsekalas, har varit lite slapp med det, men efter att vi varit på hans sysslings kalas så fick jag en liten kick nu så nu planerar jag för fullt, dekorationer, mat, aktiviteter osv, mycket som ska göras :)
Har även börjat kolla in lite på öppna förskola, det är väl inte det roligaste jag gjort, men bra tidsfördriv på dagarna! Blir nog roligare när Kingston blir några veckor eller månader äldre. Ska också prova på babysim snart, wihu badkläder!!
Nu ska jag göra lillgrabben sällskap i drömmarnas värld, god natt!