götlaborg o co

Skulle leta efter balklänning med min fina vän Evelina, men det slutade med att vi köpta det mesta som inte stod på listan. Ett hårband, glasögonfodral och ny shorts(!!!!!!!!!!!) med resår i midjan(!!!!!!!!!), åh lycka! Letat efter "sailor-shorts" i en evighet, och nu hittade jag dom till slut, ett par jag till och med kan använda nu när min mage bara växer, billiga var dom med! Sen blev det 14 mat^2!

into the wild


varberg som sagt

sen dog min kamera, men det blev brännboll, kubb, alkohol om det så önskades, cykelturer, glass och jordgubbar, sol, filmtittande och lite piercande!

varberggggggggg

Imorgon intar jag och mina kära vänner en stuga i varberg som blir vår ett tag framöver!
Jag har packat på mig kött till grillningen och packat mina väska!
sist hade jag ganska kul där iallafall. Fast då hade jag långt hår. Saknar det lite, men fördelarna
med kort hår är inte helt fel heller!

kittez!


Bettyboom

woopwoop! är med i en tävling på Bettyboom's blogg!
man kan vinna lite saker från hennes inredningsbutik Lillans presentbod!
Kolla in hennes blogg och tävling här!

bakhumör

Igår kväll fick jag för mig att baka hallongrottor, orkade inte vänta på två plåtar så körde alla 40 på en och samma, så det slutade med en stor hallongrotta ungefär. Men djävulskt goda!
Idag har jag och mamma bakat tårtor till min brors kalas! En cheesecake, en marängtårta, och en tråkig färdig-botten-och-med-vanlig-skit-emellan-tårta.
Nu räcker det med sötheter på ett tag. Eller jag ska äta mina hallongrottor imorgon. Men efter det! då ska jag hålla mig i misnt 24 timmar!

grilla kôrv och kycklingar

efter att ha vart på kalas och tryckt i mig både mat och tre olika tårtor så lyckades jag även trycka i mig några korvar vid kvällens grillning direkt efter kalaset. Nu är jag så mätt att jag inte kan röra mig!

chalmers

precis gjort klart arkitektprovet och ansökt till chalmers, mest för att se mina chanser. WOOP WOOP!
idag är jag vänlig, idag bjuder jag på fransk musik.


oh dear!90 %

läste en härlig krönika på Inkzine, och fastnade för den här texten,


visst stämmer det in bra?

mitt bästa kap på länge

Trogen loppis- och second handkund som jag är så gjorde jag nog mitt bästa kap på länge i lördags, stod och bläddrade bland dessa skivor, och frågade vad hon skulle ha för de åtta skivor jag plockat på mig, 200 kr för hela lådan fick jag som svar då!
Så nu är jag 123 lp-skivor rikare, bland annat fick jag med mig tre stycken Ebba Grön-skivor hem!

MÄSSA!

Stod på Åhaga med mina två kollegor och visade upp våra produkter. Rätt kul att stå på mässa ändå!

UF

kolla in vår balla design vi tagit fram till en av våra lampor! Driver ett uf-företag med två kompisar och vi gör lamparmaturer av spillmaterial! skulle ni kunna tänka er att ha en sån lampa hemma?