väntan fortsätter

Beräknade tillökning i torsdags men nej, ingen bebis har kommit än!
Så fortsätter väl bara att vänta. Blir bara så jävla rastlös på dagarna, finns ju inget att göra, så hoppas allt sätts igång snart så mina lilla goding kan vara här istället för i min mage och trycka på mina revben.
så nu ska jag fortsätta spela Poppit i väntan på bättre tider som jag gjort de senaste dagarna!

ny hårfärg, WOOP WOOP!

var för en stund blondt, förutom i luggen där blekningen verkligen inte skulle verka! blev lite sur, men var inte så mycket att göra åt det.
men sen fick jag i färgen och så här blev resultatet! RED HEAD!
Färgen är Rubin, så i solljuset är jag mer lila-vinröd.
SUPERNÖJD! Kände för förändring när jag vaknade på morgonen, och förändring blev det minst sagt!

Längtar efter dig!

snart snart snart! Gärna nu!

trött på ledighet!

Ända sen studenten har jag i princip bara gått hemma och stögat runt, sommarjobb var inte så aktuellt och på dagarna jobbar alla. Men något måste jag ju sysselsätta mig med, så min största hobby nu för tiden är att umgås med min moster som har semester, båda är loppis- och second hand-galna så vi brukar åka runt och fynda gamla saker här och där.
det här är nog mitt bästa kap, en enorm guldram för ynka 20 kronor.
Häftat fast snören på baksidan sen med hjälp av klädnypor och gem har jag satt upp foton, det är suveränt då man kan växla bilder på två sekunder om man skulle tröttna!
Vad gör jag mer på dagarna? Hm, sover. kollar tv. sover. äter. kollar tv. sover lite till. och leker kreativ i min lilla verkstad också.
Ritade av en Banksy-tavla igår, gjord i tusch. Banksy är en av mina favoritkonstnärer så ska nog måla av några mer av hans målningar och fixa ett snyggt kollage på min vägg eller liknande.
Satt ihop ännu ett kakfat, detta är dock av den lilla varianten till smycken som syster min fått av mig. Gjord mängder med kakfat det senaste, vet inte vart jag ska göra av dom dock, och mamma vill inte ha dom i sina skåp så får väl börja ge bort dom! Det fatet som alla macarons ligger på är också gjort av mig. ^__^

detta har hänt

Jag har fyllt 19 år!
Fick en söt hello kitty-tårta då, mums!
Själv bakade jag massa macarons i glada färger, även de mums, men oj så mättande!
Jag fick bland annat två jättefina böcker, en pysselbok och en handbok om arkitektur. Perfekt!
Hade visserligen gjort nästan alla pyssel som fanns med, men det var en så fin bok så jag älskar den ändå :3

antagen!

Trodde aldrig den här dagen skulle komma, för på betyg skulle jag aldrig lyckas ta mig in på den här utbildningen och högskoleprovet har jag inte gjort, men som jag har nämnt tidigare i min otroligt väluppdaterade blogg så gjorde jag arkitektprovet, och när jag väl satt där på chalmers och gjorde testet så känndes det inte helt bra, så trodde att där tog min resa slut. Men för några dagar sen så kom intagningsbeskeden ut och JAG VAR ANTAGEN!!
MEN, jag kommer då inte börja plugga där till hösten, det känns inte rätt, för nu är faktiskt planen att vara mammaledig i ett år framöver, men jag ska söka anstånd för start till nästa höst, så hoppas verkligen de beviljar min förfrågan!

10!

dagar kvar tills min lilla bebis kommer!