texter

Funderat på en sak under en längre tid, alla dessa människor som tatuerar in texter, varför?
Är det nödvändigt att tatuera in sitt egna namn? Är den där texten/dikten/citatet så viktigt att de måste förgylla sin kropp med den för resten av sina liv?

Till exempel idag så var det drop in på studion, och direkt när vi öppnade stod det redan 10 tjejer där och ALLA ville göra texter och alla såg ut att vara omkring 18-20 år.

så JÄVLA tråkigt! Är det bara jag som tycker att det verkar som dessa människor i själva verket vill skaffa en tatuering bara för att ha? - Ja visst, det kan vara fint MEN seriöst, varför?

Det är inte bara tjejerna med sina små texter på handlederna, revbenen, nacken i fin skrivstil, killar är likadana! Med skrivstil eller Old English så märker de sina kroppar för livet med sina förnamn, efternamn eller födelsedatum. Varför? Kommer ni glömma bort det? Är ni för lata för att öppna käften och säga erat namn när någon undrar eller är det bara för att ha en tatuering?

Är det någon som delar någorlunda liknande tankar eller blir jag idiotförklarad nu?


Kommentarer
Postat av: Mir

Mja, det enda jag egentligen reagerat negativt på förutom att det är döjävla tråkigt med alla citat på latin de ska ha så är det idioterna som tatuerar in sin pojkvän/flickväns namn...

2010-11-12 @ 03:57:23
URL: http://beyondforever.blogg.se/
Postat av: Mina

Ja, jag håller med dig! De ser ju jättetråkiga ut, och typ ingen orkar läsa vad det står i alla fall! Lite samma sak med alla dessa kinesiska tecken folk har. De är inte ens säkra på vad för ord de faktiskt tatuerat in!

2010-11-12 @ 11:26:47
URL: http://minaskaflytta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med dig till viss del. Jag är riktigt less på alla dessa småtjejer/killar som tatuerar sig bara för att tatuera sig & att det är inne. Förutom namn och egna födelsedatum är det tassar och på tuttar, mage eller revben. Det kokar inom mig så fort jag ser dem!Sen det här med citat behöver inte vara lame. Så länge man gör det av en genuin anledning.Alltså inte "oooh snygg tattoo, jag vill göra nåt liknande" BAH!

2010-11-12 @ 12:49:00
URL: http://diaryofalways.blogg.se/
Postat av: FINI

Hehhee ja håller med!

2010-11-12 @ 17:24:51
URL: http://fini.blogg.se/
Postat av: paij

re: jaa, som är så sjukligt söta!

2010-11-12 @ 19:18:06
URL: http://rubyredlips.blogg.se/
Postat av: Michaela

You're not alone! Jag kan visserligen tycka att det är skitsnyggt med en text/ett citat om det verkligen har en mening för personen som bär det. Men det har ju blivit en trend att ha texter nu och då krystar folk fram en liten textrad som de tycker är skitcool bara för att de också måste ha det. Och sen övertalar de sig själva att den faktiskt har en mening.Blä, fan vad saker kan bli förstörda av alla Svensson börjar göra det.

2010-11-12 @ 22:57:15
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: RABBITSFOOT.

precis så jag känner också! Speciellt med namn, vadfaaaan, sitt eget? Näe.. jag kan tänka mig att tatuera mina framtida barns namn, eller en text som känns betydelsefull, men sitt eget namn?! ehh.. Nejtack :)

2011-05-27 @ 16:48:25
URL: http://rabbitsfoot.blogg.se/
Postat av: Jane l COCONUT

Håller med :)

Jag själv har en text men mest i humorsyfte, där det står "begränsad upplaga". Sedan finns datumet till min och fästmannens förlovning med i en förlovningstatuering, men den är en såpass liten del av det och är inte enbart text.

2011-10-30 @ 01:38:50
URL: http://coconutwonder.blogg.se/

Lätta på hjärtat:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0